STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Höstens tider och lite info om bokningsläget

Nu är hösten på kommande och det har varit stort behov av fotvårdstider hela sommaren och som det ser ut även under hösten.

Just nu fortsätter det att vara fullbokat två månader fram och jag har ingen ledig tid före eventuellt december att erbjuda pga att jag även behövt reservera tider för de som behöver komma regelbundet på fotvård.Och tyvärr finns det inte så stort utrymme för att flytta sina tider.

Men för de som har ett akutbehov tex smärtsamma liktorn, nageltrång eller annat som är mycket ont så finns det möjlighet att få en akuttid, den tiden är lite dyrare och jag ordnar tiden inom 1-3 vardagar före eller efter min egentliga arbetstid och det är det endast det akuta problemet som behandlas.

När det är fullbokat under sådan lång tid brukar det nu och då komma upp lite lediga strötider så söker du tid för att få fötterna fixade så lönar det sig att gå in och kolla onlinebokningen eller ringa/messa ifall någon har flyttat sin tid eller avbokat, det går även att sätta upp sig på väntelista så kontaktar jag när en ledig tid dyker upp.

12.10-24.11 2023 kommer jag att göra en praktik på sex veckor på en Medicinsk fotvårdsmottagning i Solna, på den mottagningen sköter de till största del fotsjukvård, och p.g.a. praktiken är också tiderna begränsade oktober och november.

Jag hoppas att jag kan sätta ut lite strödagar under praktiktiden men jag har inget arbetsschema ännu för perioden, jag informerar när dessa tider sätts upp.

I december blir jag klar med utbildningen till Medicinsk fotterapeut vid Tranås Yrkeshögskola (TUC) och förhoppningsvis kommer mitt arbetsschema och lediga tider flyta på lite bättre efter årsskiftet.

Många undrar när det inte finns lediga tider om jag inte arbetar heltid, jag arbetar heltid, men jag studerar även heltid på distans, med några undantag för närstudiedagar.

mvh Ann-Charlotte, hoppas att ni får en fin höst och att vi ses, ni är välkomna