STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Presentkortsförsäljning

GOD JUL MED ETT PRESENTKORT

Julen är nu mycket nära, och massor med fin snö har vi fått. Hoppas ni inte behövt skotta allt för mycket för att kunna ta er ut från era hem. Och med lite tur kanske vi får ha snön över julen.

Varje år så tänker jag att jag ska fixa julklapparna i tid men det blir ändå alltid i sista stund fixat. Så om ni är som mig och inte ännu hittat eller hunnit fixa julklappen och ni vet inte vad som skulle passa att ge som gåva, då finns den perfekta julklappen här på Fötterna Först, en mycket uppskattad gåva är ett presentkort på fotvård.

Ni kan köpa presentkort när som helst här på Fötterna först hemsida. Köper ni presentkort på hemsidan då får ni direkt efter betalning en kod till er e-post som ni kan skriva ner på ett kort eller printa ut, det går även att mejla det vidare om ni bor långt borta och inte hinner sätta med i julposten 😊 (kom ihåg att titta i skräppost inkorgen ifall det hamnar där)

Hur gör man då för att köpa presentkort på hemsidan?

Ni skrollar ner till presentkort på sidan eller klickar direkt på presentkortsfliken,  välj valör 25€, 45€, 65€ osv, betala med kort eller genom kontobetalning.

Betalar ni med kort går det smidigast och ni får automatiskt direkt presentkorts koden att ge som gåva till din epost.

OBS! Väljer ni betala till konto tar det åtminstone en dag innan ni får presentkorts koden till er e-post eftersom det behöver då bekräftas manuellt av mig att betalningen kommit fram/syns.

Passar det inte dig att köpa presentkort online utan hellre vill komma in och handla ett presentkort till mottagningen? Passa då på och kom in den 22.12.2022 mellan kl. 11-18, då har jag extra öppet för presentkorts och produktförsäljning. Välkommen in 😊

Fötterna Först har Julstängt 23-28.12.2022
ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL // Ann-Charlotte