STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Om Oss

Här på Fot- och massagecenter hittar ni företagen MuskelVärkstan och Fötterna Först, professionell fotvård.

Fötterna Först drivs av Ann-Charlotte Nyman

Ann-Charlotte  är Yrkesutbildad Fotvårdare inom Hälsovårdsbranschen, men innan hon blev fotvårdare har hon arbetat i 17 år som Närvårdare med kompetensområde Sjukvård och omsorg samt Rehabilitering. Hon  har också en utbildning som Diplomerad Naturkosmetisk Hudterapeut. Just nu har hon pågående studier till Medicinsk Fotterapeut på TUC Yrkeshögskola i Tranås, och förväntas ta examen i December 2023. Syftet med denna utbildning har varit att lära mig mera behandlade metoder, mera om fotsjukvård och fördjupning inom sjukdomspåverkan på fötterna,
För mig är det viktigt att du känner dig välkommen , får en noggrann utförd fotvård, tips och råd hur du kan förbättra och bibehålla din fothälsa på bästa sätt från ditt eget utgångsläge.
För mig är det även viktigt med kunskap och att lära mig mera om det jag arbetar med. Att ta reda på sådant jag inte kan eller känner till driver min motivation för att sedan kunna tillämpa det i mina behandlingar och att kunna förmedla vidare min kunskap och att hjälpa någon annan. Att gå kurser och få mera kunskap är ett brinnande intresse.
För bokning ring, mejla eller boka online via hemsidan. (hembesök för fotvård bokas endast via telefon eller mejlkontakt)
Telefon till Ann-Charlotte : 045 7331 4988  eller e-post: fotternaforstaland@gmail.com
‎‎‎
  

MuskelVärkstan drivs av Heidi Nummela

Heidi har 14 års erfarenhet av Massage branschen och är certifierad massageterapeut och har sedan våren 2023 även avlagt Finsk Yrkesutbildning i Massage. Hon har tidigare arbetat som massör i Sverige men kom till Åland 2021 och började jobba som massör här. Heidi kommer ursprungligen från Finland och pratar både svenska och finska flytande.

För bokning till MuskelVärkstan ring, mejla eller boka online via hemsidan.

 

Telefon till Heidi : 040 688 6004
eller e-post: info@muskelvarkstan.ax