STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Om Oss

fotvård, fötterna först

 Ann-Charlotte (Lotta) Nyman

Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut (yrkeshögskoleexamen) och Yrkesutbildad Fotvårdare inom Hälsovårdsbranschen.
Innan jag blev fotvårdare har jag arbetat i 17 år som Närvårdare med kompetensområde Sjukvård och omsorg samt Rehabilitering.Har också en utbildning som Diplomerad Naturkosmetisk Hudterapeut.
För mig är det viktigt att du känner dig välkommen , får en noggrann utförd fotvård, eventuella behandlingsmetoder samt tips och råd hur du kan förbättra och bibehålla din fothälsa på bästa sätt från ditt eget utgångsläge.
För mig är det även viktigt med kunskap och att lära mig mera om det jag arbetar med och att ta reda på sådant jag inte kan eller känner till driver min motivation för att sedan kunna tillämpa det i mina behandlingar och att kunna förmedla vidare min kunskap. Att gå kurser och få mera kunskap är ett brinnande intresse.

Telefon till Ann-Charlotte : 045 7331 4988 eller e-post: fotternaforstaland@gmail.com

‎‎‎
  

Heidi Nummela

Jag är en energisk tjej ursprungligen från Loimaa. Jag har haft massage som mitt yrke sedan februari 2010. Jag har bott 18 år i Sverige, och jag utbildade mig till Cert. Dipl.Massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm 2010.

Jag drev mitt eget företag i Sverige mellan åren 2010-2020. Sen hände livet, och jag flyttade till fina Åland år 2021. Jag fick jobb som massör här och skolade mig till Yrkesutbildat massör enligt det finska regelvärket 2023. Nu driver jag mitt eget företag MuskelVärkstan här i Mariehamn.

Jag strävar efter att hitta själva orsaken till olika problem i stöd-och rörelseapparaten och använder ett flertal olika tekninker under mina behandlingar (Rörelsetester, töjningar, ART, ledmobilisering, värmebehandling mm.) Behanlingarna kan vara kraftfulla men jag har även en mjukare sida som kan upplevas under mina avslappnande behandlingar som passar alla oavsett ålder.  Tillsammans utarbetar vi fram en behandlingsplan som passar just dig.

För mig är det viktigt att hjälpa dig att må bättre och få resultat av mina behandlingar. Jag ser mina patienter som en helhet där många områden påverkar varandra. Jag är lyhört och noggrann och följer branschens etiska regler. Arbetsstolthet är en självklarhet för mig. Jag vill prestera, agera företagsmässigt, kunna stå för allt jag gör och bemöta olika slags människor med olika problematik så som jag själv vill bli bemött: Med Händer, Hjärta och Hjärna.

Telefon till Heidi : 040 688 6004 eller e-post: info@muskelvarkstan.ax