STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Om Oss

                                           fotvård, fötterna först
Ann-Charlotte (Lotta) Nyman
                                   
Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut (yrkeshögskoleexamen Sverige) och Yrkesutbildad Fotvårdare inom Hälsovårdsbranschen (Finland).
Innan jag blev fotvårdare har jag arbetat i 17 år som Närvårdare med kompetensområde Sjukvård och omsorg samt Rehabilitering.Har också en utbildning som Diplomerad Naturkosmetisk Hudterapeut.
För mig är det viktigt att du känner dig välkommen , får en noggrann utförd fotvård, eventuella behandlingsmetoder samt tips och råd hur du kan förbättra och bibehålla din fothälsa på bästa sätt från ditt eget utgångsläge.
För mig är det även viktigt med kunskap och att lära mig mera om det jag arbetar med och att ta reda på sådant jag inte kan eller känner till driver min motivation för att sedan kunna tillämpa det i mina behandlingar och att kunna förmedla vidare min kunskap. Att gå kurser och få mera kunskap är ett brinnande intresse.
Telefon till Ann-Charlotte : 045 7331 4988
eller e-post: fotternaforstaland@gmail.com
‎‎‎
  
                         

Heidi Nummela

Jag är en energisk tjej ursprungligen från Loimaa. Jag har haft massage som mitt yrke sedan februari 2010. Jag har bott 18 år i Sverige, och jag utbildade mig till Cert. Dipl.Massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm 2010.
Jag drev mitt eget företag i Sverige mellan åren 2010-2020. Sen hände livet, och jag flyttade till fina Åland år 2021. Jag fick jobb som massör här och skolade mig till Yrkesutbildat massör enligt det finska regelvärket 2023. Nu driver jag mitt eget företag MuskelVärkstan här i Mariehamn.
Jag strävar efter att hitta själva orsaken till olika problem i stöd-och rörelseapparaten och använder ett flertal olika tekninker under mina behandlingar (Rörelsetester, töjningar, ART, ledmobilisering, värmebehandling mm.) Behanlingarna kan vara kraftfulla men jag har även en mjukare sida som kan upplevas under mina avslappnande behandlingar som passar alla oavsett ålder.  Tillsammans utarbetar vi fram en behandlingsplan som passar just dig.
För mig är det viktigt att hjälpa dig att må bättre och få resultat av mina behandlingar. Jag ser mina patienter som en helhet där många områden påverkar varandra. Jag är lyhört och noggrann och följer branschens etiska regler. Arbetsstolthet är en självklarhet för mig. Jag vill prestera, agera företagsmässigt, kunna stå för allt jag gör och bemöta olika slags människor med olika problematik så som jag själv vill bli bemött: Med Händer, Hjärta och Hjärna.
Telefon till Heidi : 040 688 6004 eller e-post: info@muskelvarkstan.ax
   
                  
                                       Karoliina Hellén
                          
Jag är en positiv och serviceinriktad person och terapeut med lång erfarenhet av att jobba med människan, så väl rent fysisk som mentalt. Att hjälpa andra mot välmående på holistisk plan har alltid varit nära mitt hjärta.
 Även om att jag inte masserar mera, är min bakgrund i klassisk finsk massage samt det finska folkhealings traditioner. Massage har jag utövat sedan 2005 och folkhealing mera eller mindre genom hela mitt liv. Folkhealings traditioner är ett släkt arv som jag bär med stolthet. Medan massagen har jag lämnat bort från mina repertoarer, men jag utövar ännu Jäsenkorjaus och är den enda Jäsenkorjaaja på Åland.
2024 utbildade jag mig även till Sexolog och Holistisk bäckenbottenterapeut, som jag nu jobbar mest med. Som kvinno coach och livsstils coach har jag jobbat med sedan 2017. Idag är jag är specialiserad på holistisk kvinnohälsa och allt mitt arbete är trauma informativt.
Min långa erfarenhet som terapeut, samt min egen personliga livserfarenhet har format mig till en terapeut med djup förståelse av människan som helhet. Bra bemötande och trygghet i skapandet av hållbar förändring i det holistiska välmående och återhämtning, är för mig A och O. För mig är din holistiska välmående och sexual hälsa en hjärtesak.
Med mig kan du prata finska, svenska eller engelska, vad än passar dig bäst.
Ni når Karoliina via e-post karoliina@nagataiga.com , Whats App eller textmeddelande 040 1549212 (OBS! Bara textmeddelanden)
 
                                         Ann Komulainen

Jag började mitt arbetsliv inom frisöryrket men blev allergisk och bytte bana. Då kom jag in i vården och blev Närvårdare 2003. Där har jag arbetet med alla åldrar men kanske mest inom åldringsvården. 
Efter några år var det dags att utvecklas och en dröm blev verklighet; Fotvårds examen från Axelssons gymnastiska institut i Stockholm 2013. Jag öppnade min egen fotvårdsmottagning utanför Västerås och hade stor glädje med det i 5 år.  Sedan flyttade hela familjen till Åland och Närvårdar yrket kom till användning igen. 
Nu ser jag fram emot att få börja hjälpa människor med fötterna igen. Fötterna som är så betydelsefulla i allas vardag! 
För mig är fotvård ett kreativt arbete då man skulpterar fram det bästa på foten. 
Att få underlätta, ge råd och hjälpa till med olika fotproblem gör mina dagar betydelsefulla. 
Mitt mål är att du som kund ska få en fin, avslappnande stund och en professionell behandling. 
Telefon till Ann: 04573481451 och e-post: fotkuren.ann@gmail.com
 
Klassisk Massage Åland
Tomas Hellén
 
Övriga Företag som finns hos oss:
Coach Emilia
Emilia Sundblom-Hagström, Certifierad mental coach, NLP practitioner och NPL master
För kontakt och info till Emilia:  www.coachemilia.ax